Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens navn: Skjerning Vinimport IVS

Selskabsform: Iværksætterselskab

CVR: 36063246

Oprettelsesår: 2014

 

Kontaktinfo

Skjerning Vinimport IVS
Kukkervænget 12, Thurø
5700 Svendborg
info@vinimport.flywheelsites.com
Telefon 70701332

Aldersgrænse

Hos Skjerning Vinimport handler vi kun med personer over 18 år. Du kan derfor i tvivlstilfælde blive bedt om at dokumentere din alder. Det gør vi for at sikre at vi ikke sælger vin til unge under 18 år! 

Betaling

Hos Skjerning Vinimport modtager vi Visa, Visa Electron, American Express og MasterCard. Alle transaktioner krypteres, så de ikke kan kompromiteres på nogen måde. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger i forbindelse med dine betalinger. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret. For at benytte dig af din fortrydelsesret skal du seneste 14 dage efter modtagelsen af dine varer give os meddelelse herom. Modtagne returneringer der ikke indeholder begrundelse for hvorfor de returneres vil IKKE blive behandlet. I samme ombæring skal det også nævnes, at det ikke er nok at nægte modtagelse af din pakke, eller undlade at afhente den på posthuset – hvis en pakke ryger retur uden tydelig begrundelse for hvorfor den ryger retur, så vil den ikke blive behandlet. Sørg derfor altid for at vedlægge en skriftlig erklæring sammen med de varer du returnerer, som indeholder dit navn, adresse, e-mail og dit ordrenummer. Du kan med fordel benytte denne standardformular, som vist i loven om forbrugeraftaler. Dine returvarer skal sendes til følgende adresse:

Skjerning Vinimport IVS
Att: Retur/fortrydelse
Kukkervænget 12
5700 Svendborg

Du er selv ansvarlig for de returnerende varer indtil at vi modtager dem, så sørg altid for at pakke dem forsvarligt ind, samt beholde track and trace nummer, så du altid kan bevise overfor transportøren at varerne er blevet afsendt. Du skal som udgangspunkt selv betale for at sende varer retur, med mindre andet er aftalt.

Bemærk venligst, at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb, hvis værdien af de returnerende varer forringes fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndteret varerne på en anden måde, end det var nødvendigt, for at bestemme varens art og egenskab

 

Priser

Alle priser er inklusive 25 procent moms, og angivet i danske kroner. Vi forbeholder os retten til at tage forbehold for prisfejl, udsolgte varer, afgiftstigninger, valutaændringer og force majeure.

 

Levering

Vi sender til hele Danmark, dog ikke Førøerne og Grønland. Vi bestræber os på at sende dine varer den dag du bestiller dem. Levering vil typisk tage 1 til 3 hverdage, alt afhængig af hvilken fragtmulighed der benyttes. Ved køb for minimum  1.200 kroner er fragten gratis. Ved køb for mindre end 1.200 kroner koster fragten 125 kroner.

 

Udsolgte varer

Nu og da kan det ske, at en af de varer du er på udkig efter er udsolgt. Vi vil i sådanne tilfælde tage kontakt til dig, og foreslå alternative muligheder.

 

Beskadigede varer

Hvis uheldet er ude, og din vare(r) er blevet beskadiget under fragten, så beder vi dig om at sende en mail til info@vinimport.flywheelsites.com og så vil vi hurtigst muligt sende en erstatning.

  

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over handelsforløbet kan dette ske gennem Forbrugerklagenævnet.

Du kan læse mere om dine rettigheder ved e-handel her.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du sende en mail til Skjerning Vinimport ved at benytte følgende e-mail: info@vinimport.flywheelsites.com

.